уторак, 20. јун 2023.

   TRI KAPLJICE PRIREDILE NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U SVILAJNCU



Rok atrakcija Tri Kapljice iz Novog Sada su  u okviru svoje “ South Side “  mini turneje   gostovali u Svilajncu. Koncert se odigrao 15.juna mesto dešavanja je bio bar Brik. Velike nade novosadske rokenrol scene su dolaskom  u Svilajnac, podržale svirke koje  dvadeset i tri godina organizuje udruženje Rođen Negde Dole.

Tri Kapljice su energična rokenrol družina nastala 2007. godine. Sviraju svoje autorske pesme, koje prate melodični rifovi, koji su nastali pod uticajima alternativnog roka, surfa i panka.Iza sebe, imaju  brojne nastupa kako na festivalima  tako i po klubovima. Do sada su objavili album “Girls are back”, a u sadašnjoi postavi  EP “Brzo, brzo!”,


Koncert
  su otvorili svojim najvećim hitom Bilo bi dobro, za njom su se ređale ostale pesme Bejbe, Heart Attack, Sami , instrumetal Surfin i mnoge druge. Na bini su zanimljivi, navežbani , imaju dobar scenski nastup i uživo bolje zvuče nego na ploči.  Bubnjeve energično svira Vesna Vojvodić, za basom je novi član englez Čarli koji  je uneo svežinu u zvuk benda i koji već nekoliko godina živi u Novom Sadu. Vokal i  gitarista je frontmen benda odlična Mina, pored toga što lepo peva i  svira gitaru, tokom svirke je vrlo  pokretljiva i ume da razgali publiku. Priredili su odličnu svirku koja je izazvala ovacije u publici. Svirali su preko sat vremena  uz dva bisa ovo nesvakidašnje veće priveli kraju. Uprkos lošem vremenu I kiši koja je padala  u četvrtak,  to nije sprečilo da poseta bude najbolja do sada u bar-u  BRIK. Na koncertu su prisustvovali ljudi iz drugih gradova Petrovac na Mlavi, Jagodina i došla je ekipa iz Smedereva ( Breaking the Silence). Sve to  govori da će Brik za sledeće dešavanje  biti mali da primi sve koji će hteti da dođu na svirku.


Mihajlo Belolule Marković

Fotografije:  Anđela Micič i Tri Kapljice

    


donacije mozete ulatiti na ovaj racun
paypal@rodjennegdedole

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.