субота, 5. август 2023.

Španska pank/metal atrakcija Mean Machine 23.avgusta svira u Svilajncu



Mean Machine (100 % Rokenrol, 100 % Dinamit) će vam razneti um i binu će vam okrenuti naglavačke! Ne propustite svirku jednog od najboljih live andergraund bendova Evrope.

 U okviru  svoje "BALKAN SUMMER'23"  turneje gde će svirati u pet zemalja ( Slovenija Mađarska, Bugarska, Rumunija) Mean Machine  egzotična metal/pank  atrakcija iz Španije posetiće i Srbiju. Katalonci u  Svilajncu sviraju u sredu 23.08. 2023. Predgrupa je grupa DREŠ iz Petrovca na Mlavi, mesto dešavanja je prostorija MK Kraljevi Slobode, početak je zakazan u 21h, ulaz  je donacija preporučeno: 300 dinara. 

Mean Machine će biti bend iz devetnaeste države i prvi sa  iberiskog poluostrva koji će svirati u Svilajncu. Koncert organizuje UG Rođen Negde Dole u slopu svog  novog projekta "Nikad se ne predaj, Nikad ne odustajU našoj zemlji pored Svilajnca sviraće u Smederevu ( 21.08 ) i Beogradu ( 22.08 ). 

Mean Machine je trio  koji je nastao 2010 godine u Barseloni. Sviraju svoju autorsku muziku i propovednici su prljavog  i sirovog rokenrol zvuka koji je nastao u duhu : Motorhed, Nashville Pussy i AC/DC. 

Zajedno sviraju u prvobitnoj postavi, koja je navežbana i uživo melje sve pred sobom: Marc Tapies za bubnjevima, Huan Pedro je solo gitarista na basu i vokalima je Raul Mesa u svojoj zemlji na tamošnjoj andergraund sceni stekli su reputaciju bučnog i brzog benda uživo na kojima aktivno učestvuje i  publika. 

Cenjeni od strane kritike i voljeni od strane publike, do sada su izdali tri CD "Livin' Outlaw " (2014), " Batardized Mean City " (2016), " Rock 'n' Roll Up Your Ass " (2019) i dva Ep-ja Loud & Proud"( 2012 )  i "I Wanna Die By D Beat & Four Roses" ( 2022 ). 

Tokom svoje karijere imali su  zapažene zajedničke nacionalne turneje sa mnogim velikim rokenrol imenima Girlschool, Slash Miles Kennedi & The Conspirators, Zeke, Peter Pan Speedrock, Tigers of Pan Tang. Koncertno su vrlo aktivni sviraju po festivalima i klubovima širom Španije i Evrope i ovo im je prva turneja po Balkanu i Srbiji.



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.