среда, 3. јануар 2024.

ŠVAJCARAC TONGUE TIED TWIN OSMI PUT NASTUPA U SVILAJNCU



Tongue Tied Twin iz  Švajcarske  nastupiće u petak 5. januara  u Svilajncu.Mesto dešavanja će biti klub Brik, gostujućem muzičaru društvo će praviti lokalni muzičar PersoN, početak je zakazan za 21 sat, a ulaz je donacija ( preporučeno 300 dinara ).  U okviru novog projekta „Nikad se ne predaj, Nikad ne Odustaj“  rokenrol udruženja Rođen negde dole. Zahvaljujući ovom udruženju, Svilajnac je jedan od najmanjih gradova na planeti  u kome sviraju pank bendovi iz celog sveta. U ovu malu pomoravsku varoš u poslednjih deset godina,  gostovali su  muzičari iz devetnaest država koji su stigli sa četiri kontinenta.

Švajcarac  će pored Svilajnca u Srbiji svirati u Beogradu ( 28.12. 23), Požarevcu ( 01.01 24 ) i Zaječaru ( 4.1.24 ).

 

Tongue Tied Twin, nomad i bluz muzičar iz Ciriha, istovremeno svira bas bubanj, gitaru, kontra činelu i usnu harmoniku. TTT sa svojim neobičnim gitarama ručne izrade od jedne i više žica, karakterističnog sirovog zvuk uz originalni scenski nastup i vatrenom energijom, dospeo je na listu najboljih one man bendova sveta. Kristijan Buehlmann, srpski zet i brat čovek koji je ušao u enciklopediju o fenomenu ,,One Man Band''-ova, obišao je bine širom Evrope i održao više od 600 koncerata bluza i prljavog rokenrola. Diskografija: dva singla, dva EP Lp/Cd 'Travel Alone' (2013, Noisegames records),
Lp/Cd 'Revolution' (2018, Noisegames records iz Švajcarske)

PersoN je Goran Stojanović, koji je povratnik iz Francuske. Svirao je u brojnim bendovima, među kojima je najpoznatiji blues/rock bend Touchez Pas Au Grisbi iz Pariza.



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.